0–3 ετών
Τα παιδιά ηλικίας από 0 έως 2 ετών μπαίνουν δωρεάν και μπορούν να περάσουν το χρόνο τους στο πάρκο σε έναν ειδικό χώρο που είναι σχεδιασμένος για τους μικρούς μας φίλους.
3–14 ετών
Το εργαστήρι του Ζορπά είναι για παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω.
3–14 ετών
Το εργαστήρι του Ζορπά είναι για παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω.
  • Επίσκεψη: Οι επισκέπτες που θα αγοράσουν ένα εισιτήριο έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν όλα τα εργαστήρια για τέσσερις ώρες. Οι επισκέψεις σε άλλες περιοχές του πάρκου δεν περιορίζονται σε χρόνο.
  • Ασφάλεια: Στο χώρο μας απαγορεύεται να έχετε μαζί σας γυάλινα δοχεία, εύφλεκτες και τοξικές ουσίες, κάθε είδους όπλων, ναρκωτικά και άλλες επικίνδυνες ουσίες και υλικά που μπορούν να αποτελέσουν απειλή για την ασφάλεια των επισκεπτών του Masterland.
  • Ενήλικες: Το Masterland έχει χώρους για φαγητό και ξεκούραση για τους ενήλικες.Οι ενήλικες μπορούν να παρακολουθήσουν ή να συμμετέχουν σε διάφορα μαθήματα και να λάβουν μέρος σε διάφορες γιορτές που πραγματοποιούνται στους δρόμους της πόλης μας. Στα περισσότερα εργαστήρια δεν επιτρέπεται η είσοδος στους ενήλικες - με εξαίρεση αυτούς που συνοδεύουν παιδιά με ειδικές ανάγκες.
  • Γεύματα: Στην πόλη μας υπάρχουν εστιατόρια με ποικιλία ζεστών πιάτων και καφέ. Εάν το παιδί σας επισκεφθεί το Masterland ασυνόδευτο τότε μπορείτε κατά την αγορά ενός εισιτηρίου να επιλέξετε την επιλογή «γεύμα» και να πληρώσετε εξ αρχής για την διατροφή του παιδιού σας.
Προγραμματίστε την επίσκεψη σας
Δευτέρα-Παρασκευή
Κλειστό

11:00 - 20:00
Σάββατο Κυριακή
Προσοχή
Το ωράριο λειτουργίας
μπορεί να αλλάξει