Το καλοκαιρινό σχολείο του πάρκου της MASTERLAND συνεχίζει να δέχεται εγγραφές παιδιών στη ρώσικη και στην ελληνική του ομάδα!!!
Γιατί θα ήταν καλό να γραφτεί ένα παιδί σε εμάς; Τι προσφέρουμε:

1. Συνδιάζουμε ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων στο Πάρκο (σχολή καλών τεχνών, θέατρο, χορός, μαθήματα καράτε, μαγειρική και ζαχαροπλαστική στο αρτοποιείο, αθλητικές δραστηριότητες, ηλεκτρολογικά μαθήματα, μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, διάφορες αποστολές, κλπ), εκδρομές στη θάλασσα και πολλές εξορμήσεις.

3 φορές την εβδομάδα τα παιδιά πηγαίνουν στη θάλασσα, 2 φορές - εκδρομές σε μουσεία, πικνίκ, επισκέψεις σε ζωολογικούς κήπους και άλλα ενδιαφέροντα μέρη. Όλα αυτά περιλαμβάνονται στο κόστος του προγράμματος μας.

2. Προσφέρουμε ένα βολικό πρόγραμμα για το καλοκαιρινό μας σχολείο - από τις 8 π.μ. έως τις 7 μ.μ. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα να έρθετε κοντά μας πριν από το μεσημεριανό γεύμα ή μετά, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις προσωπικές σας επιθυμίες.

3. Προσωπική προσέγγιση στη διατροφή του παιδιού σας. Το πλεονέκτημα του ότι έχουμε δική μας κουζίνα, μας επιτρέπει να μαγειρεύουμε καθημερινά σπιτικό, ποιοτικό και νόστιμο φαγητό για τα παιδιά. Επίσης λαμβάνουμε υπόψη τις επιθυμίες για την ατομική διατροφή του κάθε παιδιού.
Για παράδειγμα, ειδική διατροφή για αθλητές, παιδιά με τροφικές αλλεργίες και ούτω καθεξής.

4. Ιδανικές συνθήκες για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών. Χρησιμοποιούμε για το καλοκαιρινό μας σχολείο όλες τις εγκαταστάσεις του Πάρκου - 5.000 τ.μ. Συγκεκριμένα έχουμε ένα αθλητικό γήπεδο, σχολή τέχνης, αρτοποιείο, κινηματογράφο, τάξη υπολογιστών, εστιατόριο και πολλά άλλα.

5. Έμπειρο προσωπικό. Ρωσόφωνοι εκπαιδευτές.

6. Το πρόγραμμα μας δεν επαναλαμβάνεται, και έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε τα παιδιά να περνούν το χρόνο τους, εναλλάσσοντας τις αθλητικές δραστηριότητες με την πνευματική αναζήτηση, τα δημιουργικά εργαστήρια και τα παιχνίδια.

Έχουμε ήδη ολοκληρώσει τέσσερις τεράστιες θεματικές ενότητες στο σχολείο μας και όλα τα παιδιά και οι γονείς ήταν πολύ ευχαριστημένοι.
Αυτές ήταν: «ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ» «ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ» και «ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ».

Πληροφορίες σχετικά με όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων στο καλοκαιρινό μας σχολείο, μπορείτε να μάθετε από τις ημερήσιες φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύονται σε αυτή τη σελίδα.

Καλέστε μας τηλεφωνικά ή στείλτε μας email και θα σας δώσουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες!!!

Τηλέφωνο επικοινωνίας 96217997 / 77777850

Ελάτε, δοκιμάστε και σίγουρα θα το λατρέψετε!!!

01 JULY / 2018