Σχολική επίσκεψη!
Τις καθημερινές, η παιδική πόλη Masterland προσκαλεί τις οργανωμένες σχολικές ομάδες.
Προτείνουμε τα παιδιά των σχολείων όχι μόνο να έρχονται σε επαφή με περισσότερα
από 70 επαγγέλματα αλλά και να εφαρμόσουν τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει στο σχολείο. Για αυτές τις ομάδες προσφέρουμε ειδικές εκπτώσεις στα εισιτήρια. Η είσοδος για δασκάλους και ενήλικες συνοδούς είναι δωρεάν (ένας ενήλικας για 6 παιδιά)
Οι ειδικοί του Masterland μπορούν να πάρουν καθηγητές και εκπαιδευτικό προσωπικό σε μια περιήγηση στην πόλη με μεγάλη χαρά ανά πάσα στιγμή.
Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις σχολικές επισκέψεις μπορείτε να βρείτε στην ενότητα
Ερωτήσεις και απαντήσεις.
Τα εργαστήρια της πόλης μας είναι πολύ ενδιαφέροντα και καλά εξοπλισμένα με χώρους που καθορίζουν τα παιχνίδια που σχετίζονται με το υλικό που τα παιδιά μαθαίνουν στο σχολείο σε διάφορα θέματα.

Επιπλέον, τα παιδιά μπορούν να ψήσουν ένα κέικ μόνα τους, να βάλουν σε ένα γύψο, να εργαστούν σε εργοστάσιο χυμών, να πάνε κάτω από την κουκούλα ενός πραγματικού αυτοκινήτου και να βγάλουν γάλα μια αγελάδα.
Είμαστε έτοιμοι να προσαρμόσουμε για εσάς ένα ατομικό πρόγραμμα επίσκεψης.

Ο χώρος μας είναι κατάλληλος για μεγάλα οχήματα, συμπεριλαμβανομένων των σχολικών λεωφορείων.
Οι σχολικές επισκέψεις μπορούν να πραγματοποιηθούν με απλή επίσκεψη στην πόλη, καθώς και με ειδικά σχεδιασμένα θεματικά δρομολόγια, με βάση το πρόγραμμα σπουδών του σχολείου σας ή το πρόγραμμα Masterland.
Γεωγραφία
Η γεωγραφική μάθηση είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα όταν υπάρχει σαφής σκοπός - για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ταξιδιωτικό ταξίδι με το ταξιδιωτικό γραφείο μας.
Φυσική ιστορία
Θα συζητήσουμε τα προβλήματα της οικολογίας και του υγιεινού τρόπου ζωής σε διάφορα εργαστήρια και θα συναντήσουμε επαγγέλματα όπως υδραυλικές εγκαταστάσεις, υπηρεσίες καθαρισμού, αγροκτήματα και εργοστάσια παραγωγής χυμών.
Παγκόσμια Τέχνη
Οι εμψυχωτές μας θα διδάξουν στα παιδιά τον κόσμο της τέχνης σε τομείς όπως η Σχολή Καλών Τεχνών, το θέατρο και το σαλόνι ομορφιάς.
Βιολογία
Στα τέσσερα τμήματα του νοσοκομείου μας, τα παιδιά θα μπορούν να εφαρμόζουν τη γενική τους γνώση ανατομίας με επαγγελματικό ιατρικό εξοπλισμό για τη διεξαγωγή πραγματικών ιατρικών μελετών που επιβεβαιώνουν τη σημασία της καλής υγιεινής και της ανάγκης για προληπτική υγειονομική περίθαλψη. Στο αγρόκτημα μας τα παιδιά μαθαίνουν πώς να φροντίζουν τα κατοικίδια ζώα. Η γνώση της κηπουρικής είναι επίσης χρήσιμη για τη γνώση του σχολείου που αφορά διαφορετικά φυτικά είδη και τα παιδιά μαθαίνουν σχετικά με τους κανόνες φύτευσης και καλλιέργειας, τον κλάδο των πράσινων φυτών και την αξία τους για το περιβάλλον.
Ιστορία
Μετά την επίσκεψη στο αρχαιολογικό τμήμα μπορείτε να συμμετάσχετε στα μυστήρια της ιστορικής ανασκαφής για να πάρετε μια ιδέα για τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς πολιτισμούς της Ευρώπης και πάνω απ 'όλα για τον πολιτισμό της Κύπρου.
Κοινωνικές επιστήμες
Μπορείτε να εξοικειωθείτε με τις αρχές της λειτουργίας του κράτους και με υπηρεσίες όπως η αστυνομία, οι υπηρεσίες διάσωσης και η πυροσβεστική υπηρεσία.