Τι είναι το Masterland;
Στο «Masterland» ο καθένας μπορεί να είναι ο καθένας
θέλουν να είναι!
«Мasterland» – Το μόνο διαδραστικό, εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Κύπρο
για παιδιά από 5 έως 15 ετών.
Σε εμάς, τα παιδιά ανακαλύπτουν τις κλίσεις τους.
Παιδική πόλη επαγγελματιών - ένα αναδημιουργημένο μίνι-μοντέλο μιας ευρωπαϊκής πόλης με τη δική του υποδομή.

Ιδρύσαμε μια πόλη προσφέροντας τα καλύτερα παραδείγματα κοινωνικής οργάνωσης στην οποία εργαζόμαστε ακολουθώντας όλους τους νόμους, όπου τα παιδιά μαθαίνουν διάφορες δεξιότητες και πως να γίνουν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού μέσα σε μια παιδική, καλοσυνάτη και χαρούμενη ατμόσφαιρα.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
More
ΕΞΩ ΑΠΟ
More
ΑΣΤΙΚΗ ΔΟΜΗ
Νόμοι
Στην πόλη μας όλοι συμμορφώνονται αυστηρά με τους νόμους. Όχι επειδή φοβούνται την τιμωρία, αλλά επειδή όλοι οι κανόνες της πόλης μας είναι απλοί και λογικοί, και η απόδοσή τους κάνει τη ζωή όλων μας άνετη και ασφαλή. Το κύριο πράγμα που χαρακτηρίζει τους κατοίκους της πόλης μας είναι η ευγένεια, η προθυμία για μάθηση, η σκληρή δουλειά και ο σεβασμός προς τους άλλους αλλά και προς την πόλη.
Καριέρα
Στο χώρο του Masterland η κίνηση στην κλίμακα της δυσκολίας πραγματοποιείται σύμφωνα με τον πίνακα της κατάταξης. Αυτός είναι ένας νόμος της πόλης ο οποίος καθορίζει τη διαδικασία για την απόκτηση των επαγγελματικών πτυχίων. Οι κάτοικοι της πόλης αποκτούν σταδιακά την εξειδίκευση και τους δίνεται ο ανάλογος τίτλος βάση τον αριθμό των παρουσιών τους και την απόδοση τους στην εργασία.
Νομίσματα
Η νομισματική μονάδα στην πόλη αποτελεί ένα χρυσό ταλέντο. Το δικαίωμα εκπομπής χρημάτων το προσφέρει η τράπεζα του Masterland. Όταν αγοράζετε ένα εισιτήριο λαμβάνετε μια επιταγή την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε στο κατάστημα της Τράπεζας. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το χρυσό ταλέντο τους για την ψυχαγωγία, τη φιλανθρωπία και την επαγγελματική ανάπτυξη.
Μισθός
Εκτός από τα χρήματα που θα λάβετε κατά την αγορά του εισιτηρίου εισόδου, το χρυσό ταλέντο μπορείτε να το κερδίσει με την εκτέλεση χρήσιμων έργων για την πόλη μας. Όσο πιο πολλά ξοδέψετε για τη βελτίωση των δεξιοτήτων σας, τόσο περισσότερο θα προχωρήσετε στην κλίμακα δυσκολίας και θα αυξήσετε το μισθό σας. Για τους τεμπέληδες επισκέπτες που δεν αναζητούν νέα γνώση τους δίνεται η δυνατότητα να κερδίσουν μια χαμηλή ειδίκευση στο εργατικό δυναμικό.
Μεταφορά
Στην πόλη υπάρχουν διεθνείς κανόνες οδικής κυκλοφορίας και για να πάρει κάποιος την άδεια ενός τοπικού οδηγού θα πρέπει να τελειώσει τη σχολή οδηγών και να δώσει εξετάσεις οδήγησης, αφού περάσει και από ιατρική εξέταση.
Ιθαγένεια
Το Masterland φημίζεται για τη φιλοξενία και τη φιλικότητα του και για αυτό ο αριθμός των κατοίκων του αυξάνεται συνεχώς. Στην πέμπτη επίσκεψη στην πόλη ένα παιδί μπορεί να βγάλει άδεια παραμονής σε ένα γραφείο της πόλης και μετά τη δέκατη επίσκεψη μπορεί να βγάλει διαβατήριο ως πολίτης του Masterland
Υποδομές
Το Masterland έχει όλα όσα μπορεί να χρειαστεί ένας ταξιδιώτης: καφετέρια και εστιατόριο με νόστιμα πιάτα, συμπεριλαμβανομένων και γευμάτων, κατάστημα με είδη δώρων, δωρεάν Wi-Fi για τους ενήλικες, καθώς επίσης και χώρο για τους μικρούς μας φίλους και επισκέπτες της πόλης από 0-5 χρονών

ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ
Για λόγους ασφάλειας, υγιεινής και άνεσης όλοι οι επισκέπτες του Masterland πρέπει να ακολουθούν τους κανόνες επίσκεψης και να ακολουθούν τις οδηγίες του προσωπικού.
 • Στο Masterland απαγορεύεται να κουβαλάτε βαριά αντικείμενα και προϊόντα και να φοράτε λερωμένα ρούχα με λεκέδες. Ο χώρος αποθήκευσης των προσωπικών σας αντικιεμένων βρίσκεται στην είσοδο του πάρκου.
  • Απαγορεύεται να έχετε μαζί σας όπλα, εύφλεκτα και εκρηκτικά υλικά, αιχμηρά και κοφτερά αντικείμενα και γενικά αντικείμενα που είναι ικανά να προκαλέσουν τραυματισμό.
 • Απαγορεύεται να έχετε μαζί σας αλκοόλ, τσιγάρα και ναρκωτικά.
 • Απαγορεύεται οποιαδήποτε συμπεριφορά σκληρότητας, βίας και επιθετικότητας
  • Μερικά από τα εργαστήρια μας συνιστούν ένα ορισμένο επίπεδο φυσικής κατάστασης. Εσείς οι ίδιοι αποφασίζετε ποιό εργαστήριο θα επισκεφτείτε ανάλογα με την κατάσταση της υγείας σας αλλά και των παιδιών, υπολογίζοντας και τον βαθμό δυσκολίας της κάθε δραστηριότητας. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα μέτρα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας που προβλέπει το Masterland
  • Για την ασφάλειά σας, μερικά από τα εργαστήρια μας ακουλουθούν ειδικούς κανόνες ή/και περιορισμούς συμμετοχής σχετικά με την ηλικία, το ύψος και το βάρος του παιδιού. Η είσοδος και έξοδος σε οποιοδήποτε εργαστήριο πραγματοποιείται μόνο με την άδεια του προσωπικού.
  • Απαγορεύεται να καταστρέφετε την ιδιοκτησία της πόλης και να λερώνετε τα εργαστήρια και τους δρόμους
  • Η διοίκηση δεν ευθύνεται για τα ατυχήματατων επισκεπτών που προκύπτουν από τιςπαραβιάσεις των κανονισμών
  • Σε περίπτωση παραβίασης των κανόνων επίσκεψης και την απειλή των προτύπων ασφάλειας και ηθικής, η διοίκηση έχει το δικαίωμα να ζητήσει την απομάκρυνση του παραβάτη από το χώρο.
  • Η αγορά του εισητηρίου σημαίνει αυτόματα και αποδοχή των κανονισμών επίσκεψης. Το κείμενο με τις δημόσιες προσφορές μπορείτε να το βρείτε στο ταμείο του χώρου μας και στην ιστοσελίδα μας.